Ο Ντεμίρ Ιμπραήμ Ισίλ, ένας από τους διασωθέντες της τραγωδίας του Norman Atlantic, προχώρησε σε μια τρομακτική αποκάλυψη στην ιταλική τηλεόραση που μπορεί να αποτελεί και την αιτία που τόσοι άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και εκατοντάδες έζησαν έναν εφιάλτη.
Σύμφωνα με τον Τούρκο επιβάτη του πλοίου, Αφγανοί λαθρομετανάστες είχαν ανάψει φωτιά μέσα σε φορτηγό στο γκαράζ του Norman Atlantic για να ζεσταθούν: «Περισυλλέξαμε από τη θάλασσα την άλλη μέρα το πρωί άλλα τέσσερα άτομα: Έναν Έλληνα οδηγό, τρεις παράνομους Αφγανούς μετανάστες, από εκείνους που ήταν πάνω σε ένα φορτηγό και είχαν ανάψει φωτιά για να ζεσταθούν και κατάφεραν να σωθούν πέφτοντας στη θάλασσα», είπε στην RAI ο κ. Ισίλ.
Η LA VIE EN ROSE προτείνει μια ολοκληρωμένη ρουτίνα φροντίδας για σφριγηλή και λαμπερή επιδερμίδα – Το spring reset που χρειάζεται τώρα η επιδερμίδα σου.
Με μια τεράστια γκάμα εξειδικευμένων προϊόντων που εκτείνεται σε 24 βασικές σειρές, η Mapei Hellas δεν προσφέρει απλώς χημικά και δομικά προϊόντα για την κατασκευή. Προσφέρει τη βεβαιότητα ότι το έργο σας θα ολοκληρωθεί σωστά και θα αντέξει στον χρόνο.
Το ενιαίο ψηφιακό οικοσύστημα της Vodafone συνδυάζει την προστασία με τη συνδεσιμότητα δημιουργώντας ένα περιβάλλον που υποστηρίζει ουσιαστικά παιδιά και γονείς.