Νοσηλεύεται στη χειρουργική κλινική στο Νοσοκομείο Βόλου
Σε απλό δωμάτιο της χειρουργικής κλινικής του Νοσοκομείου Βόλου, εκτός κινδύνου, νοσηλεύεται ο 30χρονος υπολοχαγός Β.Κ. ο οποίος τραυματίστηκε στην πρωτοφανή τραγωδία που έλαβε χώρα νωρίς το μασημέρι της Τρίτης στο πεδίο βολής του Ελληνικού Στρατού στις Γλαφυρές μαγνησίας και στοίχισε τη ζωή σε δύο αξιωματικούς επαγγελματίες οπλίτες πενταετούς θητείας και σε έναν έφεδρο αξιωματικό οπλίτη θητείας.
Σύμφωνα με πληροφορίες του e-volos.gr, ο 30χρονος υπολοχαγός είναι εκτός κινδύνου, μετά από εγχείρηση στην οποία υποβλήθηκε και κατά την οποία διαπιστώθηκε ότι έφερε επιφανειακό τραύμα στους μυς της κοιλιακής χώρας από θραύσμα.
Είσαι ελεύθερος επαγγελματίας ή ιδιοκτήτης μικρής επιχείρησης; Η CrediaBank γίνεται συνοδηγός στην επιχειρηματική σου διαδρομή και σε βοηθά να φτάσεις πιο γρήγορα στον προορισμό σου.
Το περασμένο οικονομικό έτος (2025) αποδείχθηκε εξαιρετικά αποδοτικό για τη γνωστή εταιρεία δομικών και χημικών υλικών, που φέτος κλείνει 25 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα και ατενίζει το μέλλον με περισσή αισιοδοξία.