Μια οικογένεια στη Λάρισα αναστατώθηκε, εξ αιτίας ενός κακόγουστου αστείου που ανήρτησαν άγνωστοι στο Facebook, ότι δήθεν το παιδί της βρέθηκε δολοφονημένο! Η αλήθεια αποκαταστάθηκε αρκετές ώρες αργότερα και αφού κινητοποιήθηκε χωρίς λόγο και η τοπική Αστυνομία.
Οι δράστες της «φάρσας» εικάζεται ότι ήταν συνομήλικοι του ανήλικου μαθητή, οι οποίοι θέλησαν να κάνουν πλάκα στον ίδιο, χωρίς να υπολογίζουν ότι στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης μπαίνουν και οι γονείς. Έγραψαν, λοιπόν μια ανατριχιαστική νεκρολογία με τα πλήρη στοιχεία του και την «είδηση» ότι βρέθηκε νεκρός, χτυπημένος από μαχαίρι!
Το παιδί δεν βρισκόταν στο σπίτι του και η οικογένειά του δεν κατάφερε να επικοινωνήσει μαζί του. Όπως ήταν φυσικό, οι συγγενείς του πανικοβλήθηκαν και ζήτησαν πληροφορίες από την Αστυνομία, που φυσικά δεν είχε ιδέα αλλά ξεκίνησε έρευνες σε νοσοκομεία μέσα και έξω από την πόλη. Όλα τελείωσαν όταν ο μαθητής επέστρεψε στο σπίτι του και οι καρδιές των δικών του στη θέση τους!
Η επίσημη πιστοποίηση γλωσσομάθειας του Ισπανικού Υπουργείου Παιδείας ανοίγει την πόρτα σε πανεπιστήμια υψηλού κύρους, νέες εμπειρίες και ευκαιρίες καριέρας σε όλο τον κόσμο.
Η σεζόν αλλάζει, αλλάζουμε και εμείς! Επισκεπτόμαστε το The Mall Athens για τα απαραίτητα κομμάτια που θα μας χαρίσουν ένα statement look που αποπνέει άνεση, κομψότητα και ελευθερία.