Σε εργοτάξιο του Μετρό σε Αιγάλεω και Κορυδαλλό ο Γιούνκερ
«Η Ελλάδα στέκεται ξανά στα πόδια της» το θερμό μήνυμα του υποψήφιου του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος για την προεδρία της Κομισιόν - Το βράδυ θα συναντηθεί με τον Αντώνη Σαμαρά
Αιφνιδιαστική επίσκεψη στα εργοτάξια του Μετρό στις περιοχές του Αιγάλεω και του Κορυδαλλού πραγματοποίησε ο υποψήφιος πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος Ζαν Κλοντ Γιούνκερ συνοδευόμενος από τον γραμματέα δημοσίων έργων και στέλεχος της ΝΔ, κ. Στράτο Σιμοπουλο.
Ο κ. Γιούνκερ ξεναγήθηκε από τον στενό συνεργάτη του πρωθυπουργού στα μεγάλα αυτά έργα, μιλώντας με θερμά λόγια για την προσπάθεια ανάταξης της χώρας. Μάλιστα με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter ο κ. Γιούνκερ έκανε λόγο ότι αυτή είναι απόδειξη πως η Ελλάδα στέκεται ξανά στα πόδια της.
Κλείσιμο
Το «παρών» έδωσε και ο υπουργός Ανάπτυξης, κ. Κωστής Χατζηδάκης.
Οι τελευταίες κουβέντες πριν από τον ύπνο μένουν στο μυαλό των παιδιών περισσότερο απ' όσο φανταζόμαστε. Και ίσως εκεί, μέσα σε λίγα λεπτά σιωπής, να ξεκινά η πιο σημαντική προπόνηση για την επόμενη μέρα.
Η Μαρίνα-Λύδα Κουταρέλλη και η Τίνα Κίκιζα βρέθηκαν στην ίδια κουζίνα, έβαλαν τις ποδιές τους και ετοίμασαν μια αυθεντική σπετσιώτικη συνταγή με αφορμή το φετινό Spetses Mini Marathon
Νέες σειρές, μεγάλες κινηματογραφικές επιστροφές, podcasts που μας βάζουν στα παρασκήνια αγαπημένων ιστοριών και, φυσικά, τα 78α Emmy Awards συνθέτουν έναν Σεπτέμβριο γεμάτο επιλογές στο Vodafone TV