Για πλαστογραφία και παράνομη είσοδο στη χώρα, συνελήφθησαν το Σάββατο από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙΑΣ της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αλεξανδρούπολης, δύο Σύροι υπήκοοι, 37 και 39 χρόνων.
Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τους δύο αλλοδαπούς, διότι όπως προέκυψε είχαν εισέλθει παράνομα στη χώρα, ενώ κατά τον έλεγχο, κατείχαν και επέδειξαν, δύο πλαστά υπηρεσιακά σημειώματα, τα οποία κατασχέθηκαν.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενεργεί η υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης.
Από την καρδιά μιας μεγάλης πόλης, μέχρι τη μικρότερη γειτονιά της Ελλάδας και της Κύπρου, η Κωτσόβολος είναι πάντα εκεί, έτοιμη να καλύψει κάθε ανάγκη μας, κάθε στιγμή.