Την φύλαξη των συνόρων από τον Στρατό και όχι από την ΕΛΑΣ ζητά η Χρυσή Αυγή στην ανακοίνωσή της με αφορμή τη δολοφονία του 43χρονου υπαρχιφύλακα από Αλβανούς κακοποιούς στη Μικρή Πρέσπα.
Η ανακοίνωση της ΧΑ έχει ως εξής:
Κλείσιμο
Η Χρυσή Αυγή εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του ήρωα Έλληνα αστυνομικού που έπεσε εν ώρα καθήκοντος υπερασπιζόμενος την ασφάλεια της πατρίδας μας απέναντι σε πάνοπλους αλβανούς εγκληματίες εισβολείς. Απαιτούμε την άμεση ενίσχυση με προσωπικό και μέσα των μονάδων που αντιμετωπίζουν ασύμμετρη απειλή στα σύνορα της χώρας. Η διαφύλαξη των συνόρων και της ακεραιότητας της πατρίδας δεν είναι αποστολή της Ελληνικής Αστυνομίας αλλά κυρίως του Ελληνικού Στρατού.
Τον απόλυτο θρίαμβο αποτέλεσαν για την bwin τα Sports Marketing Awards 2026, καθώς κατέκτησε 11 βραβεία, επιβεβαιώνοντας τη δυναμική της παρουσία στον ελληνικό αθλητισμό και την επιτυχημένη υλοποίηση καινοτόμων δράσεων χορηγίας.