Τρεις συλλήψεις Ρομά για ληστείες και κλοπές στην Αττική

Τρεις συλλήψεις Ρομά για ληστείες και κλοπές στην Αττική

Εξιχνιάσθηκαν δύο ληστείες και 28 κλοπές - Αναζητούνται πέντε συνεργοί τους

Ελένη - Ματέο ...κοινές business στην Άχλα!
Τρεις συλλήψεις Ρομά για ληστείες και κλοπές στην Αττική
Συνελήφθησαν στις 21-10-2013 το μεσημέρι στις Αχαρνές, από αστυνομικούς του Τ.Α. Αγίου Στεφάνου, τρεις Ρομά, ηλικίας 17, 21 και 24 ετών, για ληστείες και κλοπές από οικίες σε διάφορες περιοχές της Αττικής.

Όπως προέκυψε από την έρευνα του Τ.Α. Αγίου Στεφάνου, οι συλληφθέντες, μαζί με άλλους πέντε συνεργούς τους, που αναζητούνται, τους τελευταίους πέντε μήνες διέπρατταν ληστείες και κλοπές από οικίες.

Ειδικότερα, εντόπιζαν κυρίως μονοκατοικίες, των οποίων οι ένοικοι απουσίαζαν, εισέρχονταν σε αυτές, παραβιάζοντας πόρτες ή παράθυρα και αφαιρούσαν χρηματικά ποσά, κοσμήματα και ηλεκτρονικές συσκευές. Σε δύο περιπτώσεις που οι ένοικοι, οι οποίοι ήταν ηλικιωμένα άτομα, βρίσκονταν εντός της οικίας, χρησιμοποίησαν σωματική βία και απειλές προκειμένου να τους ακινητοποιήσουν και να ερευνήσουν το σπίτι.

Μέχρι στιγμής, έχει διαπιστωθεί ότι οι συλληφθέντες έχουν διαπράξει δύο ληστείες σε βάρος δύο ηλικιωμένων εντός των οικιών τους στην Άνοιξη και τη Ροδόπολη και 28 διαρρήξεις-κλοπές από οικίες στην Άνοιξη, τη Σταμάτα, τη Ροδόπολη, τον Άγιο Στέφανο, τη Νέα Χαλκηδόνα, την Εκάλη, τη Νέα Ερυθραία, τη Δροσιά και τα Μελίσσια.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ ερευνάται η συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.
Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης