Έκτακτη Σύνοδος Πρυτάνεων στις 5 Νοεμβρίου

Έκτακτη Σύνοδος Πρυτάνεων στις 5 Νοεμβρίου

Να απογραφούν αποφάσισαν  οι διοικητικοί υπάλληλοι του ΕΜΠ - Για «δυσμενέστατη κατάσταση» στα Πανεπιστήμια κάνει λόγο το διευρυμένο Συντονιστικό Όργανο της Συνόδου

Η ωραία του Top Gun θυμάται: Με βίασαν στα 24!
Έκτακτη Σύνοδος Πρυτάνεων στις 5 Νοεμβρίου

Στην  απογραφή τους αποφάσισαν να προχωρήσουν οι διοικητικοί υπάλληλοι του Εθνικού Μετσόβειου Πολυτεχνείου, καθώς φαίνεται ότι επικράτησαν ψυχραιμότερες φωνές, προκειμένου να λειτουργήσουν ομαλά τα Πανεπιστήμια.

Η Γενική Συνέλευση των διοικητικών υπαλλήλων του ΕΜΠ αποφάσισε -την ύστατη  στιγμή- και με πλειοψηφία να απογραφούν οι διοικητικοί υπάλληλοι του Ιδρύματος.   

Την ίδια ώρα σύγκληση έκτακτης Συνόδου Πρυτάνεων ανακοίνωσε το διευρυμένο Συντονιστικό Όργανο της Συνόδου για την Τρίτη, 5 Νοεμβρίου, στις 10 το πρωί στις εγκαταστάσεις του ΕΜΠ στο Λαύριο.

Με βάση τη σχετική ανακοίνωση η εν λόγω απόφαση ελήφθη «σταθμίζοντας, μετά και τις τελευταίες εξελίξεις, τη δυσμενέστατη κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει τα Πανεπιστήμια», ενώ η διαθεσιμότητα των διοικητικών υπαλλήλων οκτώ Πανεπιστημίων είναι η αιχμή του δόρατος.

Κλείσιμο
Οι πρυτάνεις υποστηρίζουν πως «η τυφλή, αυθαίρετη, ατεκμηρίωτη και χωρίς μελέτη αξιολόγηση των δομών κατάργησης θέσεων προσωπικού θα διαλύσει τα οκτώ πανεπιστήμια και μαζί με αυτά ό,τι έχει απομείνει όρθιο στην Ελλάδα».


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης