Άλλη μία ιερόδουλη γυναίκα βρέθηκε θετική στον ιό HIV, στο πλαίσιο του ελέγχου της Αστυνομίας σε οίκους ανοχής στο κέντρο της Αθήνας.
Το βράδυ του Σαββάτου διενεργήθηκαν έλεγχοι σε έξι οίκους ανοχής, οι οποίοι και διαπιστώθηκε ότι λειτουργούσαν παράνομα.
Συνελήφθησαν συνολικά 18 άτομα, εκ των οποίων 16 ήταν αλλοδαπές γυναίκες, κατηγορούμενες για παραβίαση σφραγίδων της αρμόδιας αρχής και παράβαση του νόμου περί εκδιδομένων ατόμων.
Επίσης από υπαίθριους χώρους, προσήχθησαν στο Αστυνομικό Τμήμα Ομόνοιας 10 εκδιδόμενες γυναίκες.
Κλείσιμο
Μετά από υγειονομικές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκαν οι εκδιδόμενες από κλιμάκιο του ΚΕΕΛΠΝΟ διαπιστώθηκε ότι μία 35χρονη Ελληνίδα είναι φορέας του AIDS.
Για την συγκεκριμένη περίπτωση σχηματίζεται δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας, για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη σε βάρος αγνώστου αριθμού προσώπων. Οι συλληφθείσες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.
Με το Outdoor Cooking ecosystem, η Miele επαναπροσδιορίζει την εμπειρία της σύγχρονης φιλοξενίας, μεταφέροντας την premium κουζίνα στον εξωτερικό χώρο του σπιτιού
Για 17η χρονιά το Stelios Philanthropic Foundation και ο ιδρυτής του, Sir Στέλιος Χατζηιωάννου, επιβραβεύουν νέους επιχειρηματίες με καινοτόμες και δυναμικές επιχειρήσεις.