Πατέρας οπαδού που ήταν στο δυστύχημα του ΠΑΟΚ στη Ρουμανία: Ένα από τα παιδιά που γλίτωσε μου είπε για τον γιο μου και το τροχαίο
Ο ίδιος επισήμως δεν έχει ενημερωθεί αν ο γιος του είναι ανάμεσα στους νεκρούς αλλά ένας φίλος του, ο οποίος επέζησε τους τηλεφώνησε και τους είπε πως το παιδί του ανασύρθηκε νεκρό
Ο πατέρας ενός νεαρού περίπου 30 ετών από τη Θεσσαλονίκη, ο οποίος βρίσκεται στη λίστα με τους επιβάτες, κλήθηκε πριν από λίγη ώρα από την ελληνική πρεσβεία στη Ρουμανία προκειμένου να μεταβεί στη γειτονική χώρα και να αναγνωρίσει τον γιο του.
Ο ίδιος επισήμως δεν έχει ενημερωθεί αν ο γιος του είναι ανάμεσα στους νεκρούς αλλά ένας φίλος του, ο οποίος επέζησε από το δυστύχημα, τους τηλεφώνησε και τους είπε πως ο γιος του ταξίδευε με το μαύρο βαν και ανασύρθηκε νεκρός.
«Από την πρεσβεία δεν έχω μάθει τίποτα. Από αυτόν που γλίτωσε έμαθα ότι ήταν ο γιος μου μέσα και είναι σε αυτούς που κατέληξαν. Ένας που είναι ανάμεσα στους επιζώντες, είναι καλά, και μας πήρε και μας είπε για τον γιο μου. Με την πρεσβεία μίλησα και μου είπαν ότι είναι καλό να πάμε για αναγνώριση», λέει στο protothema.gr o πατέρας, ο οποίος βρίσκεται καθ οδόν για την Ρουμανία.
Για 17η χρονιά το Stelios Philanthropic Foundation και ο ιδρυτής του, Sir Στέλιος Χατζηιωάννου, επιβραβεύουν νέους επιχειρηματίες με καινοτόμες και δυναμικές επιχειρήσεις.
Τα ηλεκτρικά πατίνια έχουν μπει για τα καλά στην καθημερινότητα των πόλεων. Για πολλούς αποτελούν έναν εύκολο και γρήγορο τρόπο μετακίνησης, ειδικά για μικρές αποστάσεις στο κέντρο ή για τις καθημερινές διαδρομές προς τη δουλειά.
Με το Outdoor Cooking ecosystem, η Miele επαναπροσδιορίζει την εμπειρία της σύγχρονης φιλοξενίας, μεταφέροντας την premium κουζίνα στον εξωτερικό χώρο του σπιτιού