Η Πρόεδρος του Σωματείου, κυρία Χριστιάνα Β. Βαρδινογιάννη, και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου προσκάλεσαν φίλους και υποστηρικτές της «ΕΛΠΙΔΑΣ» σε μια βραδιά αφιερωμένη στην αλληλεγγύη και τη στήριξη των παιδιών με καρκίνο και των οικογενειών τους.
Κλείσιμο
Στην εκδήλωση τραγούδησε ο Κωνσταντίνος Αργυρός, προσδίδοντας μια ξεχωριστή μουσική νότα στη βραδιά, ενώ το παρών έδωσε και η Αμερικανίδα πρέσβης στην Αθήνα Κίμπερλι Γκιλφόιλ.
Ο PR Manager Γιώργος Ντάβλας με την Πρόεδρο του Συλλόγου, Χριστιάνα Β. Βαρδινογιάννη στο χριστουγεννιάτικο δείπνο της «Ελπίδας»
Το δείπνο εντάσσεται στο πλαίσιο των εορταστικών δράσεων του Σωματείου και έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα, με στόχο την ενίσχυση του έργου της «ΕΛΠΙΔΑΣ».
Φωτεινή Λιβανού, Γιώργος Ντάβλας
Παρουσιάστρια του event ήταν η Σταματίνα Τσιμτσιλή.
Ο διακεκριμένος επιστήμονας φωτίζει τα κρυμμένα μυστικά του διαστήματος, εξηγεί γιατί είναι απίθανο να είμαστε μόνοι στο σύμπαν, θεωρεί ότι η εποίκηση του Αρη δεν είναι ένα βιώσιμο πρότζεκτ και επισημαίνει την αποστολή που έχουμε ως ανθρωπότητα στον πλανήτη Γη.
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.