Άγνωστοι επιχείρησαν τα ξημερώματα της Πέμπτης (30/10) να διαρρήξουν ένα ATM έξω από σούπερ μάρκετ στο 1ο χλμ. Παλαιάς Εθνικής Οδού Κιάτου - Κορίνθου.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, το περιστατικό σημειώθηκε λίγο πριν τις πέντε το πρωί, όταν οι δράστες έφτασαν στο σημείο με δύο κλεμμένα φορτηγάκια, ξήλωσαν το μηχάνημα αυτόματης ανάληψης και το έριξαν στο έδαφος, προκειμένου να το ληστέψουν.
Όπως διαπιστώθηκε από το οπτικοακουστικό υλικό που συγκέντρωσαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας, οι δράστες επιχείρησαν να το φορτώσουν σε ένα από τα δύο οχήματα. Ωστόσο, δεν τα κατάφεραν και εγκατέλειψαν το σημείο.
Οι αρχές αναλύουν το υλικό από τις κάμερες για την ταυτοποίησή τους.
Οι αγορές μας έχουν αλλάξει σημαντικά τα τελευταία χρόνια και το Πλαίσιο ακολουθεί αυτή την εξέλιξη, προσφέροντας διαφορετικούς τρόπους πληρωμής που προσαρμόζονται στις ανάγκες κάθε αγοράς.
Δουλειά, οικογένεια, υποχρεώσεις, μάς κάνουν συχνά να μεταθέτουμε τη φροντίδα του εαυτού μας. Η νέα καμπάνια της Εθνικής Ασφαλιστικής μάς θυμίζει γιατί αξίζει να εστιάσουμε ξανά σε εμάς και την υγεία μας