Έναν πρωτότυπο τρόπο διαμαρτυρίας βρήκε ένας μόνιμος κάτοικος της Κύθνου που αποφάσισε να διασχίσει την απόσταση από το νησί του μέχρι τη Σίφνο με ένα καγιάκ.
Για δεύτερη χρονιά η Κύθνος δεν έχει ακτοπλοϊκά δρομολόγια από τον Πειραιά και με τα γειτονικά νησιά των δυτικών Κυκλάδων και για αυτό το λόγο ο Μανώλης Χριστοδουλάκης επέλεξε τον συγκεκριμένο τρόπο διαμαρτυρίας, σύμφωνα με το kaipoutheos.gr.
Με όποιες καιρικές συνθήκες επικρατούσαν, με βροχή ή δυνατούς ανέμους, αφού πρώτα έκανε στάση στη Σέριφο συνέχισε για Σίφνο και παρευρέθηκε στο φεστιβάλ Κυκλαδικής γαστρονομίας «Νικόλαος Τσελεμεντές». Ο κ. Χριστοδουλάκης επέστρεψε στο νησί του με το καγιάκ.
Στο ηφαιστειακό κόσμημα του Αιγαίου, συνεχίστηκε το τριήμερο 29-31 Μαΐου το φετινό (2026) πρόγραμμα Plastic Free Greece, καταγράφοντας μια εντυπωσιακή συγκομιδή απορριμμάτων που ξεπέρασε τα 420 κιλά.
Σε μια βραδιά υψηλού συμβολισμού στην καρδιά της Αθήνας, με φόντο τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης, ο Παναθηναϊκός παρουσίασε τις νέες εμφανίσεις του για τη σεζόν 2026/27, εγκαινιάζοντας επισήμως παράλληλα και τη νέα στρατηγική συνεργασία του με τη Superbet, η οποία αποτελεί τον Μεγάλο Χορηγό της ομάδας