Με τραγικό τρόπο έχασε την ζωή της μία γυναίκα στην Κρήτη καθώς άφησε την τελευταία της πνοή σε ένα φλεγόμενο σπίτι.
Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα συνέβησαν κατά τη διάρκεια της νύχτας όταν σε ένα σπίτι στον Πλατανιά Χανιών ξέσπασε φωτιά.
Στο σημείο κλήθηκε η πυροσβεστική που έσπευσε με τρία οχήματα και 8 άνδρες. Οι πυροσβέστες μόλις μπήκαν μέσα στο σπίτι εντόπισαν την 74χρονη γυναίκα την οποία και έβγαλαν έξω. Ωστόσο, διαπιστώθηκε πως η άτυχη γυναίκα είχε ήδη αφήσει την τελευταία της πνοή.
Η σορός της μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Χανίων με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ ενώ έχει διαταχθεί η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.
Αξίζει να σημειωθεί ότι το σπίτι έχει καταστραφεί ολοσχερώς από τη φωτιά ενώ ακόμα δεν έχουν αποσαφηνιστεί τα αίτια της πυρκαγιάς.
Η διεθνής διάκριση iF Design Award 2024 για το ελαστικό ECSTA PS71 EV, επιβεβαιώνει τη δέσμευση της εταιρείας για λύσεις υψηλών προδιαγραφών και κορυφαίας συμπεριφοράς στον δρόμο.
Banana breads, σκανδιναβικά σέμλα με σαντιγί, cinnamon rolls, κρουασάν gianduja, brownies με αλμυρή καραμέλα και πολλές ακόμη high-quality επιλογές από τα premium bakeries της πόλης
Με λύσεις που περιλαμβάνουν GPS Plotter, βυθόμετρα, όργανα, αυτόματο πιλότο, ηχοσυστήματα, VHF, κάμερες, ραντάρ και πολλά ακόμα, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε σκάφους.