Σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο, το επίκεντρο ήταν στo 1 χιλιόμετρo βόρεια της Κηφισιάς, με εστιακό βάθος στα 11,1 χλμ - Ακολούθησε ασθενέστερη δόνηση 1,2 Ρίχτερ στις 3:20 τα ξημερώματα στον ίδιο χώρο
Σεισμική δόνηση μεγέθους 2,5 Ρίχτερ (η δεύτερη μέσα σε περίπου δύο ώρες στα βόρεια προάστια της Αττικής) σημειώθηκε γύρω στη 1:40 τα ξημερώματα της Πέμπτης στην Κηφισιά.
Σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο, το επίκεντρο ήταν στο 1 χιλιόμετρο βόρεια της Κηφισιάς, με εστιακό βάθος στα 11,1 χιλιόμετρα.
Στο μεταξύ, στις 3:20 τα ξημερώματα ακολούθησε νέα, ασθενέστερη δόνηση 1,2 Ρίχτερ στην ίδια περιοχή (1 χιλιόμετρο βόρεια - βορειοανατολικά της Κηφισιάς) με εστιακό βάθος στα 11,6 χιλιόμετρα.
Η δόνηση στο Χαλάνδρι πριν τα μεσάνυχτα
Περίπου δύο ώρες πριν τα 2,5 Ρίχτερ της Κηφισιάς, σημειώθηκε δόνηση 2 Ρίχτερ στο Χαλάνδρι, που έγινε επίσης αισθητή σε σημεία της Αττικής. Συγκεκριμένα το επίκεντρο του σεισμού, που σημειώθηκε στις 11:33 μμ, βρισκόταν 2 χιλιόμετρα δυτικά νοτιοδυτικά του Χαλανδρίου, ενώ το εστιακό βάθος υπολογίστηκε στα 11,5 χιλιόμετρα.
Σημειώνεται ότι στην αυτόματη λύση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου, το επίκεντρο εμφανιζόταν στο Γαλάτσι με μέγεθος 2,1 Ρίχτερ.
Ο χάρτης του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου με το επίκεντρο του σεισμού
Μια κούπα καφέ, μια αφορμή για ισότητα - Με δράσεις που ενισχύουν την καθημερινότητα και δημιουργούν νέες δυνατότητες, ο NESCAFÉ® προάγει την ισότιμη συμμετοχή και την εμπειρία μάθησης.
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.
Με λύσεις που περιλαμβάνουν GPS Plotter, βυθόμετρα, όργανα, αυτόματο πιλότο, ηχοσυστήματα, VHF, κάμερες, ραντάρ και πολλά ακόμα, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε σκάφους.