Ένα περιστατικό που ξεκίνησε ως λεκτικός καβγάς για ζημιά σε ένα δίκυκλο, κλιμακώθηκε επικίνδυνα, το βράδυ της Τρίτης στα Τσιμάνδρια Λήμνου, με αποτέλεσμα να σημειωθούν πυροβολισμοί.
Κατά πληροφορίες, όλα ξεκίνησαν όταν μία γυναίκα φέρεται να προκάλεσε φθορά σε ένα δίκυκλο, με συνέπεια να ακολουθήσει λεκτική αντιπαράθεση με τον ιδιοκτήτη, ενώ στον καβγά μπήκαν στη συνέχεια και μέλη της οικογένειας της γυναίκας.
Ο ιδιοκτήτης του δικύκλου αποχώρησε από το σημείο, ωστόσο μετά από λίγα λεπτά επέστρεψε κρατώντας μια καραμπίνα. Μάλιστα, δεν δίστασε να πυροβολήσει και από καθαρή τύχη δεν τραυματίστηκε κάποιος, καθώς το φυσίγγι κατέληξε σε μια γκαραζόπορτα.
Η υπόθεση ερευνάται από την αστυνομία της περιοχής.
Η Mapei Hellas, εταιρεία δομικών και χημικών προϊόντων, μέλος του γνωστού Ιταλικού Ομίλου Mapei, που φέτος κλείνει 25 χρόνια στην Ελλάδα, έχει εισέλθει δυναμικά σε μια νέα φάση βιώσιμης ανάπτυξης, με τη σειρά προϊόντων «Zero Line» να αποτελεί την αιχμή του δόρατος και να την οδηγεί σε ένα ακόμη καλύτερο μέλλον.
Στο Συνέδριο που πραγματοποιήθηκε στη Φλωρεντία ο Σύνδεσμος Κοινωνικής Ευθύνης για Παιδιά και Νέους ανέδειξε την πρότασή του για την καθιέρωση Εκπαιδευτικού Προγράμματος Κοινωνικής Αφύπνισης για την Αναπηρία και Ανάπτυξης Συμπεριληπτικής Νοοτροπίας.