Ημιβυθισμένο φορτηγό πλοίο στα ανοιχτά της Σητείας - Είχε προσαράξει σε ύφαλο από τα τέλη Ιουλίου
Το πλοίο ήταν αγκυροβολημένο χωρίς επιβαίνοντες, ενώ από το περιστατικό δεν έχουν αναφερθεί τραυματισμοί και ρύπανση
Ημιβυθίστηκε το φορτηγό πλοίο«MN Kostas», σημαίας Σιέρα Λεόνε, το οποίο είχε προσαράξει στις 24 Ιουλίου σε χαρτογραφημένο ύφαλο στη θαλάσσια περιοχή Κυπριαμαδί Σητείας.
Το πλοίο ήταν αγκυροβολημένο χωρίς επιβαίνοντες, ενώ από το περιστατικό δεν έχουν αναφερθεί τραυματισμοί.
Σύμφωνα με τις αρμόδιες λιμενικές αρχές, μέχρι στιγμής από το συμβάν δεν έχει παρατηρηθεί θαλάσσια ρύπανση.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος μας συνδέει καθημερινά με μικρούς παραγωγούς από όλη την Ελλάδα – Πού θα βρούμε γαλακτοκομικά φτιαγμένα με ντόπιο, φρέσκο γάλα και πολλή φροντίδα.
Η Εθνική Ασφαλιστική ενισχύει την Πολιτική Προστασία της Περιφέρειας με 12 ειδικά οχήματα για την αποτελεσματικότερη διαχείριση κρίσιμων καταστάσεων και έκτακτων αναγκών στην περιοχή