Στη Μύκονο βρίσκεται η Αμερικανίδα πρέσβης Κίμπερλι Γκίλφοϊλ, η οποία πραγματοποιεί επίσκεψη στο νησί των ανέμων για το τριήμερο.
Μαζί της είναι και ο Ελληνοαμερικανός επιχειρηματίας και επενδυτής, Κρις Μαραφάτσος.
Μάλιστα, όπως φαίνεται στις φωτογραφίες που ακολουθούν, αμφότεροι εθεάθησαν μαζί στο διάσημο beach bar-restaurant «Principote», απολαμβάνοντας στιγμές χαλάρωσης.
Στο ηφαιστειακό κόσμημα του Αιγαίου, συνεχίστηκε το τριήμερο 29-31 Μαΐου το φετινό (2026) πρόγραμμα Plastic Free Greece, καταγράφοντας μια εντυπωσιακή συγκομιδή απορριμμάτων που ξεπέρασε τα 420 κιλά.
Οι δασικές πυρκαγιές αποτελούν πλέον μια πραγματικότητα που απαιτεί διαφορετική προετοιμασία. Η πρόληψη, η σωστή ενημέρωση και η ασφαλιστική προστασία συνθέτουν σήμερα μια νέα κουλτούρα ανθεκτικότητας.
Με περισσότερες από 15 αναχωρήσεις καθημερινά, ταξιδεύεις γρήγορα και άνετα από τον Πειραιά προς Αίγινα, Αγκίστρι, Πόρο, Ύδρα, Σπέτσες, Ερμιόνη και Πόρτο Χέλι