Θεσσαλονίκη: Σε ύφεση η φωτιά σε επιχείρηση ανακύκλωσης στη Σίνδο
Από τη φωτιά καίγονται αδρανή και ανακυκλώσιμα υλικά, ενώ οι πυροσβεστικές δυνάμεις επιχειρούσαν στο σημείο καθ' όλη τη διάρκεια της νύχτας, με απομάκρυνση υλικών και επιχωματώσεις
Σε ύφεση βρίσκεται η φωτιά, που -σύμφωνα με την Πυροσβεστική- ξέσπασε, χθες το απόγευμα, σε υπαίθριο χώρο επιχείρησης ανακύκλωσης στη Βιομηχανική Περιοχή της Σίνδου, στη Θεσσαλονίκη.
Από τη φωτιά καίγονται αδρανή και ανακυκλώσιμα υλικά, ενώ οι πυροσβεστικές δυνάμεις επιχειρούσαν στο σημείο καθ' όλη τη διάρκεια της νύχτας, με απομάκρυνση υλικών και επιχωματώσεις.
Αυτή την ώρα βρίσκονται στην περιοχή 12 πυροσβέστες με 5 οχήματα, ενώ το έργο τους συνδράμουν μηχανήματα έργου της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.
Πρόκειται για τη δεύτερη φωτιά που εκδηλώνεται στη Σίνδο, σε εργοστάσιο ανακύκλωσης, μέσα σε λίγα 24ωρα.
Η διεθνής διάκριση iF Design Award 2024 για το ελαστικό ECSTA PS71 EV, επιβεβαιώνει τη δέσμευση της εταιρείας για λύσεις υψηλών προδιαγραφών και κορυφαίας συμπεριφοράς στον δρόμο.
Banana breads, σκανδιναβικά σέμλα με σαντιγί, cinnamon rolls, κρουασάν gianduja, brownies με αλμυρή καραμέλα και πολλές ακόμη high-quality επιλογές από τα premium bakeries της πόλης
Με λύσεις που περιλαμβάνουν GPS Plotter, βυθόμετρα, όργανα, αυτόματο πιλότο, ηχοσυστήματα, VHF, κάμερες, ραντάρ και πολλά ακόμα, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε σκάφους.