Σε 13 συλλήψεις ατόμων από οικισμό στον Ασπρόπυργο προχώρησαν αστυνομικοί που συμμετείχαν σε ειδική επιχείρηση το πρωί της Τετάρτης.
Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίστηκαν δικογραφίες για -κατά περίπτωση- κλοπή ηλεκτρικής ενέργειας και παραβάσεις των νόμων περί όπλων, περί περιβάλλοντος και περί υγειονομικών διατάξεων, ενώ βεβαιώθηκαν παραβάσεις Κ.Ο.Κ. για μη χρήση κράνους κ.α.
Σε σπίτια βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρεις κυνηγητικές καραμπίνες, 53 φυσίγγια και θήκη πιστολιού ενώ συνεργείο του ΔΕΔΔΗΕ ξήλωσε καλώδια μήκους 200 μέτρων που χρησιμοποιούνταν για ρευματοκλοπές
Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ για τις συλλήψεις στον Ασπρόπυργο
Ειδική αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε χθες το πρωί σε οικισμό του Ασπροπύργου, με σκοπό την πρόληψη και αντιμετώπιση κάθε μορφής παράνομης δραστηριότητας που έχει καταγραφεί στην εν λόγω περιοχή.
Η επιχείρηση σχεδιάστηκε και υλοποιήθηκε από την Διεύθυνση Αστυνομίας Δυτικής Αττικής και σε αυτήν συμμετείχαν αστυνομικοί της παραπάνω Υπηρεσίας, της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Δυτικής Αττικής, της Ο.Π.Κ.Ε., της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ, των Διευθύνσεων Αστυνομικών Επιχειρήσεων και Τροχαίας Αττικής, αστυνομικού σκύλου και μη στελεχωμένου αεροσκάφους (drone).
Κατά την διάρκεια της επιχείρησης συνελήφθησαν συνολικά 13 άτομα και σε βάρος τους σχηματίστηκαν δικογραφίες για -κατά περίπτωση- κλοπή ηλεκτρικής ενέργειας και παραβάσεις των νόμων περί όπλων, περί περιβάλλοντος και περί υγειονομικών διατάξεων, ενώ βεβαιώθηκαν παραβάσεις Κ.Ο.Κ. για μη χρήση κράνους κ.α.
Κλείσιμο
Επιπλέον, πραγματοποιήθηκαν έρευνες σε οικίες. όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 3 κυνηγητικές καραμπίνες, 53 φυσίγγια και θήκη πιστολιού.
Τέλος, από συνεργείο του ΔΕΔΔΗΕ, διενεργήθηκαν αποξηλώσεις καλωδίων μήκους 200 μέτρων που χρησιμοποιούνταν για ρευματοκλοπές, ενώ με τη συνδρομή υπαλλήλων του Τμήματος Προστασίας Περιβάλλοντος Περιφερειακής Ενότητας Δυτικής Αττικής διενεργήθηκε αυτοψία, όπου διαπιστώθηκαν δύο παραβάσεις της περιβαλλοντικής νομοθεσίας που προκαλούσαν ρύπανση του περιβάλλοντος.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην αρμόδια εισαγγελική αρχή.
Πρόκειται για έναν εξειδικευμένο ψηφιακό ακαδημαϊκό βοηθό, σχεδιασμένο να συνομιλεί με τον φοιτητή φυσικά, να κατανοεί τις απορίες του και να τον καθοδηγεί στη μελέτη του.
Από τα πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα και το all-inclusive ενοίκιο μέχρι τις κοινότητες φοιτητών και την ψηφιακή διαχείριση της καθημερινότητας, η Unity Smart Living προτείνει έναν διαφορετικό τρόπο να ζει κανείς τα φοιτητικά του χρόνια
Με μια πρωτότυπη δράση κοινωνικής υπευθυνότητας, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία, με όχημα τον Mythos 0.0% και σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», ευαισθητοποίησε τα συναυλιακά κοινά για τη σημασία της υπεύθυνης κατανάλωσης και της ασφαλούς οδήγησης.