Πυρκαγιά ξέσπασε τα ξημερώματα σε νταλίκαμε ξένες πινακίδες στο 51ο χλμ της Εγνατίας Οδού κοντά στην Τύρια, με κατεύθυνση προς Ιωάννινα.
Για την επιχείρηση της κατάσβεσης στο σημείο έσπευσαν 5 υδροφόρα οχήματα της Πυροσβεστικής, ενώ από την φωτιά κάηκε ολοσχερώς η καρότσα. Το όχημα, σύμφωνα με το epirustv μετέφερε ρούχα για γνωστή αλυσίδα καταστημάτων, ενώ ο Βούλγαρος οδηγός του οχήματος πρόλαβε και βγήκε εγκαίρως καταφέροντας μάλιστα να διαχωρίσει τον τράκτορα από την καρότσα η οποία καιγόταν.
Καθ' όλη τη διάρκεια της κατάσβεσης, και τα δύο ρεύματα της Εγνατίας Οδού έκλεισαν ενώ μέχρι και νωρίς το πρωί της Κυριακής άνδρες της Τροχαίας εξέτρεπαν τα οχήματα που κινούνται με κατεύθυνση προς Ιωάννινα, στην έξοδο της Τύριας.
Το Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος υπέβαλε επίσημα αίτηση για την ίδρυση του Deree University - Τι σημαίνει αυτό για τους υποψήφιους φοιτητές και φοιτήτριες που θέλουν ένα πτυχίο, το οποίο θα αναγνωρίζει επαγγελματικά και ακαδημαϊκά δικαιώματα στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
Στη νέα της καμπάνια, η MISKO εμπνέεται από τις μικρές στιγμές της καθημερινότητας όπου οι άνθρωποι, παρά τις διαφορές τους, βρίσκουν τρόπους να συνδεθούν γύρω από ένα πιάτο ζυμαρικών. Ένα δέσιμο που γίνεται και τίτλος της: «Όλη η νοστιμιά είναι στο δέσιμο»