Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του υπουργείου Πολιτισμού «το επεισόδιο έλαβε χώρα στον εξωτερικό χώρο των Ανακτόρων και συγκεκριμένα στο τμήμα αυτού στο οποίο στεγάζεται η Δημοτική Πινακοθήκη της Κέρκυρας που είναι όμορη με το Μουσείο Ασιατικής Τέχνης Κέρκυρας».
Το βίντεο που προκάλεσε τη μήνυση
Από την πλευρά του ο αντιδήμαρχος Κέρκυρας, Κωνσταντίνος Βουσολίνος, δήλωσε ότι «δεν γνωρίζουμε αν ήταν μια παραγωγή προς εκμετάλλευση ή παρέα τουριστών γιατί μάλλον ξένοι είναι».
Ο ίδιος σημείωσε, επίσης, ότι «ο δήμος δεν έχει νυχτοφύλακες» εκφράζοντας την ενόχλησή του που «δεν βρέθηκε ένας να πει ενοχλούμαι» καθώς «αυτό για να στηθεί χρειάστηκε ανά δίωρο και η εκδήλωση κράτησε 1 ώρα, μαζεύτηκε κόσμος γιατί είναι κοντά στο Ληστών».
Διευκρίνισε, επίσης, ότι «ο χώρος ανήκει στο υπουργείο Πολιτισμού που έχει νυχτοφύλακα που επιστατεί μέσα και όχι έξω από το κτήριο».
Η επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια έχει γίνει το ιερό δισκοπότηρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς προστατεύει το ζευγάρι από την οικονομική ασφυξία.
Στο πλαίσιο του Delphi Economic Forum 2026, ο κ. Βωβός τόνισε την ανάγκη διασφάλισης της επιχειρησιακής συνέχειας σε περιόδους έντονων αλλαγών και κρίσεων.