Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του υπουργείου Πολιτισμού «το επεισόδιο έλαβε χώρα στον εξωτερικό χώρο των Ανακτόρων και συγκεκριμένα στο τμήμα αυτού στο οποίο στεγάζεται η Δημοτική Πινακοθήκη της Κέρκυρας που είναι όμορη με το Μουσείο Ασιατικής Τέχνης Κέρκυρας».
Το βίντεο που προκάλεσε τη μήνυση
Από την πλευρά του ο αντιδήμαρχος Κέρκυρας, Κωνσταντίνος Βουσολίνος, δήλωσε ότι «δεν γνωρίζουμε αν ήταν μια παραγωγή προς εκμετάλλευση ή παρέα τουριστών γιατί μάλλον ξένοι είναι».
Ο ίδιος σημείωσε, επίσης, ότι «ο δήμος δεν έχει νυχτοφύλακες» εκφράζοντας την ενόχλησή του που «δεν βρέθηκε ένας να πει ενοχλούμαι» καθώς «αυτό για να στηθεί χρειάστηκε ανά δίωρο και η εκδήλωση κράτησε 1 ώρα, μαζεύτηκε κόσμος γιατί είναι κοντά στο Ληστών».
Διευκρίνισε, επίσης, ότι «ο χώρος ανήκει στο υπουργείο Πολιτισμού που έχει νυχτοφύλακα που επιστατεί μέσα και όχι έξω από το κτήριο».
Περισσότεροι από 90.000 θεατές, αριθμός ρεκόρ για προσέλευση σε live συναυλία στην Ελλάδα σύμφωνα με τη διοργάνωση, απόλαυσαν από κοντά τη συναυλία των θρυλικών Metallica στην Αθήνα, που αποτέλεσε την έναρξη της ευρωπαϊκής τους περιοδείας και την οποία στήριξε ως Αποκλειστικός Χορηγός η COSMOTE TELEKOM
Στη Vistabet η διασκέδαση και οι προσφορές είναι στο πρώτο… τραπέζι της διασκέδασης. Εσύ μπαίνεις σαν άρχοντας με Επική Προσφορά χωρίς κατάθεση και 1.615 δώρα!
Το e-contract της nrg ψηφίστηκε από τους καταναλωτές ως «Προϊόν της Χρονιάς*» - Υψηλό επίπεδο τεχνογνωσίας, ευελιξία και δημιουργικότητα τα συστατικά της επιτυχίας του.