Ο 34χρονος οδηγήθηκε στο εισαγγελέα και σύμφωνα με τις κατηγορίες που του απαγγέλθηκαν θα δικαστεί για επικίνδυνη σωματική βλάβη και άρνηση δακτυλοσκόπησης.
Στο εδώλιο προκειμένου να δικαστεί μαζί του θα καθίσει όμως και η φίλη του 34χρονου στο σπίτι της οποίας εκείνος εντοπίστηκε από τις Αρχές. Η κατηγορούμενη θα δικαστεί για υπόθαλψη εγκληματία και ψευδή αναφορά στις Αρχές.
H Inalan μπαίνει δυναμικά στο παιχνίδι του Double Play, αποδεικνύοντας ότι η κορυφαία σύνδεση μπορεί και πρέπει να πηγαίνει πακέτο με την απεριόριστη επικοινωνία.
Στο πλαίσιο του 11ου Φόρουμ, εκπρόσωποι της Πολιτείας, του ακαδημαϊκού και του επιχειρηματικού κόσμου έβαλαν στο μικροσκόπιο το χάσμα ανάμεσα στη μάθηση και τις σύγχρονες απαιτήσεις της παραγωγής.