Συναγερμός σήμανε στην ΕΛ.ΑΣ. το απόγευμα της Τρίτης μετά από προειδοποίηση για τοποθέτηση βόμβας στα γραφεία του ΔΕΔΔΗΕ Δυτικής Θεσσαλονίκης.
Σύμφωνα με πληροφορίες, λίγο πριν τις 8 το απόγευμα, άγνωστος έστειλε email στον ΔΕΔΔΗΕ και ενημέρωνε για εκρηκτικό μηχανισμό που έχει τοποθετηθεί στα γραφεία που βρίσκονται επί της οδού Αισώπου 20.
Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ. και αστυνομικοί του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών και πραγματοποίησαν έρευνες στον χώρο, μαζί με εκπαιδευμένο σκύλο. Από τους ελέγχους στο κτίριο δεν εντοπίστηκε κάτι και ο συναγερμός έληξε.
Η Uber δεν είναι απλώς μια εφαρμογή, είναι τρόπος ζωής που εξελίσσεται μαζί μας, σε κάθε ηλικία, κάθε στιγμή, για κάθε ανάγκη. Δεν μιλάμε απλά για νέες υπηρεσίες, αλλά για διευκολύνσεις που απελευθερώνουν χρόνο.
Η Χριστουγεννιάτικη συλλογή της Oxford Company προτείνει κομμάτια με χαρακτήρα, υψηλής ποιότητας υλικά και γραμμές που παραμένουν πάντα στη μόδα, για δώρα που διαρκούν.