Εκρηκτική ήταν και φέτος η Ανάσταση στον Νέο Κόσμο. Βόμβες μολότοφ, βεγγαλικά και άλλα εκρηκτικά έπεσαν στην οδό Λαγουμιτζή, μπροστά από τον Ιερό Ναό της Αναλήψεως αμέσως μετά το Χριστός Ανέστη.
Πρόκειται για «έθιμο» που καθιερώθηκε το 2011 από αγνώστους, όπου την Ανάσταση πετούν κροτίδες, βεγγαλικά αλλά και μολότοφ στον δρόμο μπροστά από την εκκλησία της Αναλήψεως.
Ελληνική απόβαση στον αραβικό κόσμο! Το Άμπου Ντάμπι αναμένεται να ζήσει στιγμές μοναδικές, οι οποίες είναι έτοιμες να απογειώσουν το ελληνικό μπάσκετ, παρουσία Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού στο Final-4 της EuroLeague.
Η ψηφιοποίηση είναι κρίσιμη για τις επιχειρήσεις, με την EPSILON NET να προσφέρει cloud λύσεις που εξασφαλίζουν συμμόρφωση με τη νομοθεσία και ενίσχυση της αποδοτικότητας μέσω ηλεκτρονικής τιμολόγησης και ERP