Προειδοποιητική 24ωρη απεργία στα επιβατηγά οχηματαγωγά πλοία της Αδριατικής ανακοίνωσε η Πανελλήνια Ένωση Ναυτών Εμπορικού Ναυτικού.
Τα αιτήματα είναι:
Εξίσωση του μισθού ενεργείας στα πλοία Πάτρα – Ηγουμενίτσα – Ιταλία σύμφωνα με τον αντίστοιχο της Ακτοπλοΐας.
Θέσπιση – κατοχύρωση και εφαρμογή 2 ρεπό εκτός πλοίων για κάθε μήνα του χρόνου.
Επαναφορά των οργανικών συνθέσεων (επάνδρωση) με βάση το ΠΔ 177/1974.
Κατοχύρωση των express δρομολογίων στη γραμμή εφόσον τα πλοία σε Πάτρα – Ηγουμενίτσα έχουν άμεσες αφιξο-αναχωρήσεις.
Ουσιαστική αύξηση στις έξτρα εργασίες και τα επιδόματα (γκαραζιάτικα – αντίτιμο τροφής –βαρύ ανθυγιεινό κλπ.)
Η απεργία θα διεξαχθεί στα λιμάνια της Πάτρας και της Ηγουμενίτσας. Ειδικότερα, όποιο πλοίο έχει αφετηρία ή προορισμό τα δύο λιμάνια μέσα στο 48ωρο (2 – 3 Απρίλη), με την πρόσδεση του και μετά την αποβίβαση επιβατών και οχημάτων το πλήρωμα θα πραγματοποιήσει 24ωρη απεργία.
Επίσης η απεργία θα γίνει και στα πλοία της γραμμής της Αδριατικής που βρίσκονται το διάστημα αυτό για επισκευή (Ελευσίνα) με έναρξη 00:01 έως 24:00 στις 2 Απριλίου 2025.
Ανακαλύπτουμε νέες συνταγές για cocktails χωρίς αλκοόλ συνδυάζοντας φρούτα, αρωματικά και φυσικώς ανθρακούχο νερό - Δημιουργούμε μοναδικούς συνδυασμούς για κάθε γιορτινή στιγμή, βήμα βήμα.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος με ένα οργανωμένο δίκτυο συλλέγει τρόφιμα που θα χάνονταν, τα διανέμει σε κοινωνικές δομές σε όλη τη χώρα και προσφέρει καθημερινά τρόφιμα σε ανθρώπους που τα έχουν ανάγκη
Η Nova σε συνεργασία με το PADU φέρνουν δεκάδες προσφορές και exclusive Nova Deals σε κορυφαία brands, με παρουσία σε περισσότερα από 1000 σημεία εξαργύρωσης.