Σε δωμάτιο της Παθολογικής Κλινικής του Μαμάτσειου Νοσοκομείου Κοζάνης νοσηλεύεται πλέον ο 55χρονος από την Πάτρα που είχε δηλητηριαστεί από διαρροή λέβητα την περασμένη Κυριακή σε ξενοδοχείο της Φλώρινας.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η εξέλιξη της υγείας του 55χρονου ήταν καλή κι έτσι οι γιατροί της ΜΕΘ έδωσαν το πράσινο φως για να νοσηλευτεί προληπτικά και σε θάλαμο της Νοσηλευτικής Κλινικής.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, αν συνεχιστεί έτσι η πορεία της υγείας του, τότε αναμένεται αύριο Παρασκευή, να πάρει και εξιτήριο από το νοσοκομείο.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς
Στο IST College, η καλλιέργεια των ταλέντων, η ενθάρρυνση της ανεξάρτητης σκέψης και η δημιουργικότητα δίνουν στους φοιτητές και τις φοιτήτριες τα εφόδια για την μελλοντική επαγγελματική τους πορεία στον σύγχρονο κόσμο.
Στην εποχή των συνδυαστικών προγραμμάτων, οι καταναλωτές δεν αναζητούν απλώς χαμηλότερες χρεώσεις, αλλά ολοκληρωμένες προτάσεις που βελτιώνουν την καθημερινότητα και τους κάνουν να νιώθουν ότι βρίσκονται στο επίκεντρο της εξυπηρέτησης.