Δυνατότητα εξόφλησης έως 60 δόσεις των οφειλών φυσικών και νομικών προσώπων προς τους Δήμους που θα βεβαιωθούν μέχρι 31 Οκτωβρίου περιλαμβάνει η ευεργετική διάταξη του άρθρου 25 του Νόμου 5143/2024 του υπουργείου Εσωτερικών που ψηφίστηκε πρόσφατα στη Βουλή, επισημαίνει ο υφυπουργός Εσωτερικών, Βασίλης Σπανάκης σε γραπτή απάντησή του προς τον Βουλευτή ΠΑΣΟΚ Νομού Δράμας, Αναστάσιο Νικολαΐδη.
Επιπλέον, ο κ. Σπανάκης υπογραμμίζει ότι με το ίδιο άρθρο προβλέπεται για τους οφειλέτες που πληρούν τα κριτήρια του ευάλωτου οφειλέτη, η δυνατότητα απαλλαγής από προσαυξήσεις, τόκους εκπρόθεσμης καταβολής, πρόστιμα λόγω εκπρόθεσμης υποβολής ή μη υποβολής ή ανακριβούς δήλωσης ή λόγω μη καταβολής τέλους, που κυμαίνεται από 75%-95%.
Επίσης, ο υφυπουργός Εσωτερικών στην ίδια γραπτή απάντηση υπενθυμίζει, ότι με το άρθρο 29 του ίδιου Νόμου, Ν.5143/2024 «Ρυθμίσεις για τους χερσαίους συνοριακούς σταθμούς, την ενίσχυση των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης και λοιπές διατάξεις», προβλέπεται δυνατότητα εξόφλησης των ληξιπρόθεσμων οφειλών των Δημοτικών Επιχειρήσεων Ύδρευσης Αποχέτευσης (Δ.Ε.Υ.Α.) προς τους Δήμους με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου έως 120 δόσεις, δηλαδή συνολικός χρόνος αποπληρωμής τα δέκα (10) έτη, χωρίς να υποχρεούνται να προσκομίσουν φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα.
Η COSMOTE ενώνει τις δυνάμεις της με την TELEKOM, την κορυφαία μάρκα στις τηλεπικοινωνίες παγκοσμίως και μία από τις κορυφαίες στον κόσμο ανεξαρτήτως κλάδου, και μαζί δημιουργούν την COSMOTE TELEKOM
Η πολυεπίπεδη αναπτυξιακή πορεία της GameTech εταιρείας μόνο απαρατήρητη δεν περνάει, λαμβάνοντας μάλιστα πρόσφατα διεθνή αναγνώριση από τους Financial Times μεταξύ του 10% των ταχύτερα αναπτυσσόμενων εταιρειών στην Ευρώπη.
Το Β’ εξάμηνο του 2025 φέρνει τρεις καθοριστικούς γραπτούς διαγωνισμούς για το Δημόσιο – ευκαιρίες καριέρας με σταθερότητα, κύρος και προοπτική. Για να τις κατακτήσεις, χρειάζεσαι όχι απλώς διάβασμα, αλλά στρατηγική και στοχευμένη προετοιμασία