Το... δικό της στίγμα στον δεύτερο γύρο των εσωκομματικών εκλογών του ΠΑΣΟΚ, έδωσε η Ελένη Λουκά το βράδυ της Κυριακής (13/10).
Ειδικότερα, η κυρία Λουκά βρέθηκε έξω από τα γραφεία του κόμματος στη Χαριλάου Τρικούπη, φωνάζοντας και δημιουργώντας ένταση την ώρα που άπαντες ανέμεναν δηλώσεις του Νίκου Ανδρουλάκη, νικητή των εσωκομματικών εκλογών.
Επενέβη η ασφάλεια του κτιρίου η οποία απομάκρυνε την κυρία Λουκά.
Το ενιαίο ψηφιακό οικοσύστημα της Vodafone συνδυάζει την προστασία με τη συνδεσιμότητα δημιουργώντας ένα περιβάλλον που υποστηρίζει ουσιαστικά παιδιά και γονείς.
Στη νέα της καμπάνια, η MISKO εμπνέεται από τις μικρές στιγμές της καθημερινότητας όπου οι άνθρωποι, παρά τις διαφορές τους, βρίσκουν τρόπους να συνδεθούν γύρω από ένα πιάτο ζυμαρικών. Ένα δέσιμο που γίνεται και τίτλος της: «Όλη η νοστιμιά είναι στο δέσιμο»