Κικλίς: Συνελήφθη άτομο που πουλούσε λάδι άγνωστης προέλευσης και ποιότητας
Ο άνδρας εντοπίστηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς να οδηγεί όχημα όπου βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα μαχαίρι
Λάδι άγνωστης προέλευσης και ποιότητας πουλούσε σε πεντόλιτρους τενεκέδες ένα άτομο, το οποίο συνελήφθη σε περιοχή του Κιλκίς. Σύμφωνα με την αστυνομία, ο άνδρας εντοπίστηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς να οδηγεί όχημα όπου βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα μαχαίρι.
Από την περαιτέρω έρευνα, εξακριβώθηκε ότι ο προαναφερόμενος άνδρας νωρίτερα είχε διαθέσει έναντι αμοιβής σε κατοίκους των περιοχών του Κιλκίς και των Σερρών, συνολικά 99 δοχεία των 5 λίτρων το καθένα, τα οποία ανέγραφαν «Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο» και περιείχαν λάδιάγνωστης προέλευσης. Στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 1.550 ευρώ, το οποίο αποδόθηκε στους παθόντες. Τα δοχεία με λάδι κατασχέθηκαν.
Η διεθνής διάκριση iF Design Award 2024 για το ελαστικό ECSTA PS71 EV, επιβεβαιώνει τη δέσμευση της εταιρείας για λύσεις υψηλών προδιαγραφών και κορυφαίας συμπεριφοράς στον δρόμο.
Banana breads, σκανδιναβικά σέμλα με σαντιγί, cinnamon rolls, κρουασάν gianduja, brownies με αλμυρή καραμέλα και πολλές ακόμη high-quality επιλογές από τα premium bakeries της πόλης
Με λύσεις που περιλαμβάνουν GPS Plotter, βυθόμετρα, όργανα, αυτόματο πιλότο, ηχοσυστήματα, VHF, κάμερες, ραντάρ και πολλά ακόμα, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε σκάφους.