Μια ακόμη τραγωδία στην άσφαλτο γράφτηκε τα ξημερώματα στην περιοχή του Κερατσινίου όπου ένα φορτηγό παρέσυρε έναν 70χρονο πεζό τραυματίζοντάς τον θανάσιμα.
Το δυστύχημα συνέβη λίγο μετά τις 3 τη νύχτα όταν το φορτηγό, κινούμενο επί της λεωφόρου Γρηγορίου Λαμπράκη, στο ρεύμα από Αθήνα προς Πέραμα, παρέσυρε τον 70χρονο ο οποίος εκείνη την ώρα διέσχιζε κάθετα το δρόμο, στη συμβολή με την οδό Γρυπάρη.
Ο ηλικιωμένος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Θριάσιο Νοσοκομείο της Ελευσίνας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.
Τέλος, στο πλαίσιο της προανάκρισης που διενεργεί η Τροχαία για τις συνθήκες του δυστυχήματος συνελήφθη η οδηγός του φορτηγού.
Μέσω της Snappi και της ψηφιακής της κάρτας, οι χρήστες μπορούν να λάβουν το μέγιστο ποσό του Fuel Pass 2026 με μια εύκολη και γρήγορη online διαδικασία.
Το κοινό της Αθήνας έχει την ευκαιρία να απολαύσει μια πραγματικά μοναδική εμπειρία που συνδυάζει τη δημιουργικότητα της LEGO® με τη συγκίνηση της Formula 1, στο The Mall Athens, μέχρι τις 11 Απριλίου.