Σε πρόσφατες δηλώσεις του στην εκπομπή «Πάμε Δανάη», ο Γιάννης Αϊβάζης είχε μιλήσει για την παράσταση, όπου θα πρωταγωνιστούσε με την πρώην σύζυγό του.
«Είμαι χαρούμενος για την παράσταση, γιατί από τη μια ήρθε σε μια πολύ δύσκολη περίοδο για εμένα και εμάς. Η πρόταση είχε γίνει πριν τον χωρισμό μου από τη Μαρία, γιατί έχουν ακουστεί και πολλά. Το συζητούσαμε και είπαμε ναι. Εγώ απείχα από το θέατρο σχεδόν επτά χρόνια ως ηθοποιός. Με το που διάβασα αυτό το κείμενο, με συγκίνησε πολύ, γιατί είναι μια αληθινή ιστορία. Είναι πραγματικές σχέσεις ενός ζευγαριού», είχε πει.
Το Parian Chronicle, υπό την διαχείριση της SWOT Hospitality, είναι το πρώτο Destination By Hyatt ξενοδοχείο στην Πάρο και άνοιξε τις πόρτες του την 1η Ιουλίου, παρουσιάζοντας μια διαφορετική πρόταση φιλοξενίας που συνδυάζει την κυκλαδίτικη αισθητική, τον πολιτισμό και τη σύγχρονη πολυτέλεια.
Η JURA, το κορυφαίο brand αυτόματων μηχανών, φέρνει στην Ελλάδα μια νέα προσέγγιση στην εμπειρία του καφέ, βασισμένη στην τεχνολογία αιχμής και την υψηλή τεχνογνωσία.