Στο πένθος βύθισε την τοπική κοινωνία του Ρεθύμνουο χαμός του 39χρονου Γιάννη, με καταγωγή από το Γεράνι, που «έσβησε» το πρωί της Κυριακής, μετά το τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε τα ξημερώματα στην παραλιακή.
Συγγενείς και φίλοι θα πουν αύριο Δευτέρα το τελευταίο αντίο στον 39χρονο. Η κηδεία του θα γίνει στις 17:00 στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στο Γεράνι Ρεθύμνου.
Υπενθυμίζεται ότι το δίκυκλο που οδηγούσε ο 39χρονος Γιάννης, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες εξετράπη της πορείας του με συνέπεια ο αδικοχαμένος άνδρας να βρεθεί στο οδόστρωμα σοβαρά τραυματισμένος.
Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, οι διασώστες του οποίου παρέλαβαν τον άνδρα και τον μετέφεραν στο Γενικό Νοσοκομείο Ρεθύμνου.
Ο δικυκλιστής είχε υποστεί σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών, υπέκυψε στα τραύματά του.
Από τις τελευταίες βόλτες στην πόλη μέχρι το πρώτο βράδυ στο νησί, τα γυναικεία παπούτσια της νέας συλλογής Parex SS26 είναι σχεδιασμένα για όλες τις μικρές μεταβάσεις του καλοκαιριού
Η επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια έχει γίνει το ιερό δισκοπότηρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς προστατεύει το ζευγάρι από την οικονομική ασφυξία.