Μία γυναίκα κρύβεται τελικά πίσω από την φωτιά που ξέσπασε σε αυτοκίνητα που ήταν σταθμευμένο σε αυλή σπιτιού στα Λινοπεράματα του Δήμου Μαλεβιζίου στο Ηράκλειο, το περασμένο Σαββατοκύριακο.
Από την προανάκριση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας προέκυψε ότι τη φωτιά στο όχημα την έβαλε η πρώην σύντροφο του ιδιοκτήτη, μία 54χρονη από την Αλβανία.
Το αυτοκίνητο που άρπαξε φωτιά και υπέστη σοβαρές υλικές ζημιές, ανήκει σε έναν Πακιστανό.
Η 54χρονη από την Αλβανία συνελήφθη από την Αστυνομία και παραπέμφθηκε στην δικαιοσύνη για το αδίκημα του εμπρησμού από πρόθεση.
Να σημειωθεί ότι από την φωτιά στο ΙΧ προκλήθηκαν ζημιές και σε ένα δεύτερο αυτοκίνητο
Πάντοτε στην πρωτοπορία, τα Εκπαιδευτήρια Καίσαρη αναζητούν τρόπους που προάγουν την ουσιαστική μάθηση και τη βαθιά κατανόηση. Και για να το πετύχουν αξιοποιούν τα τελευταία χρόνια την ψηφιακή τεχνολογία και το λάθος ως εργαλείο μάθησης.