Ασαφές παραμένει αν ο σεισμός που σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας 26/8 στη βόρεια Εύβοια, ήταν ο κύριος, όπως επισημαίνει ο Γεράσιμος Παπαδόπουλος σε ανάρτησή του.
Όπως εξηγεί, έχουν ακολουθήσει περίπου 10 μικρότεροι σεισμοί με μέγιστο μέγεθος 2,3 αλλά «δεν αρκούν για να πούμε ότι βρισκόμαστε ήδη σε ομαλά εξελισσόμενη μετασεισμική ακολουθία».
«Χρειαζόμαστε περισσότερο χρόνο για να το πούμε αυτό. Η γένεση ενός ή περισσότερων σεισμών με μέγεθος μεγαλύτερο του 2,3 και που θα προσεγγίζει το 4, είναι αρκετά πιθανή» καταλήγει.
Σεισμός στη βορειοανατολική Εύβοια χθες βράδυ, μεγέθους 4,5. Ας δούμε πως πάμε μέχρι τώρα, περίπου 12 ώρες μετά. Ακόμη...
Σεισμός στη βορειοανατολική Εύβοια χθες βράδυ, μεγέθους 4,5. Ας δούμε πως πάμε μέχρι τώρα, περίπου 12 ώρες μετά. Ακόμη δεν είναι σαφές αν επρόκειτο για τον κύριο σεισμό.
Έχουν ακολουθήσει περίπου 10 μικρότεροι σεισμοί με μέγιστο μέγεθος 2,3 αλλά δεν αρκούν για να πούμε ότι βρισκόμαστε ήδη σε ομαλά εξελισσόμενη μετασεισμική ακολουθία.
Χρειαζόμαστε περισσότερο χρόνο για να το πούμε αυτό. Η γένεση ενός ή περισσότερων σεισμών με μέγεθος μεγαλύτερο του 2,3 και που θα προσεγγίζει το 4, είναι αρκετά πιθανή.
Εδώ και δεκαετίες η ΑΒ Βασιλόπουλος προσφέρει προϊόντα υψηλής ποιότητας μετατρέποντας τις καθημερινές αγορές σε μια ολοκληρωμένη καταναλωτική εμπειρία.
Στην Παλαιόχωρα Χανίων, το BEYOND Luxury Retreat εισάγει μια σπάνια καινοτομία στην ελληνική φιλοξενία, δημιουργώντας αυτόνομο κτίριο διαμονής προσωπικού στο κέντρο του συγκροτήματος, με ίδια θέα και ποιότητα χώρου με τους φιλοξενούμενους!