Στοχευμένα «λουκέτα» βάζει τις τελευταίες μέρες η ΑΑΔΕ.
Συνεργεία ελεγκτών από την Αθήνα, σφραγίζουν επιχειρήσεις εστίασης (και όχι μόνον όμως), για τις οποίες οι ελεγκτές της εφορίας είχαν ήδη… αποδείξεις ότι, ενώ δέχονται πληρωμές με κάρτες και POS, δεν κόβουν αποδείξεις πώλησης και οι ταμειακές μηχανές τους δεν στέλνουν τις εισπράξεις αυτές στο esend και στo MyDATA της ΑΑΔΕ.
Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, μόνο σε Κω και Ρόδο έχουν σφραγιστεί ήδη περισσότερες από δέκα επιχειρήσεις, για αποδείξεις που δεν κόπηκαν. Ασφαλής «οδηγός» των ελέγχων της ΑΑΔΕ ήταν οι διαφορές μεταξύ POS και ταμειακής μηχανής, που είχαν εντοπιστεί ήδη από διασταυρώσεις με στοιχεία των τραπεζών.
Με βάση τα ποσά αυτά, επιβάλλονται και οι ανάλογες μέρες «σφραγίσματος» των επιχειρήσεων, που ξεκινούν από 24 ώρες μέχρι και 4 μέρες.
Η διεθνής διάκριση iF Design Award 2024 για το ελαστικό ECSTA PS71 EV, επιβεβαιώνει τη δέσμευση της εταιρείας για λύσεις υψηλών προδιαγραφών και κορυφαίας συμπεριφοράς στον δρόμο.
Banana breads, σκανδιναβικά σέμλα με σαντιγί, cinnamon rolls, κρουασάν gianduja, brownies με αλμυρή καραμέλα και πολλές ακόμη high-quality επιλογές από τα premium bakeries της πόλης
Με λύσεις που περιλαμβάνουν GPS Plotter, βυθόμετρα, όργανα, αυτόματο πιλότο, ηχοσυστήματα, VHF, κάμερες, ραντάρ και πολλά ακόμα, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε σκάφους.