Λαμία: Τραυματίστηκε 63χρονος αγρότης που προσπάθησε να σβήσει φωτιά στους Κομποτάδες
Ο 63χρονος υπέστη εγκαύματα στα χέρια, τα πόδια και την κοιλιά - Η φωτιά σβήστηκε άμεσα
Ένας 63χρονος αγρότης από το χωριό Κομποτάδες μεταφέρεται στο νοσοκομείο Λαμίας με εγκαύματα που προκλήθηκαν κατά την προσπάθειά του να ελέγξει φωτιά που εκδηλώθηκε από άγνωστη αιτία στις παρυφές του χωριού, 12 χιλιόμετρα δυτικά της Λαμίας.
Ήδη οι πυροσβεστικές δυνάμεις που έσπευσαν έχουν ελέγξει την φωτιά μαζί με εθελοντές από το χωριό.
Η πυρκαγιά έκαψε ένα στρέμμα ελαιοπερίβολο και ξερά χόρτα ενώ σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία ο 63χρονος έχει εγκαύματα στα χέρια, τα πόδια και την κοιλιά.
Η θέση σου στο Final Four της EuroLeague σε περιμένει. Πώς; Διαβάζεις τη συνέχεια και… φεύγεις για το κορυφαίο μπασκετικό τριήμερο της Ευρώπης με δύο ΔΙΠΛΑ εισιτήρια!
Παραμένοντας πιστή στις περιβαλλοντικές της δεσμεύσεις για μείωση του ανθρακικού της αποτυπώματος, η ΔΕΗ συμμετέχει και φέτος στην Παγκόσμια Ημέρα της Γης
Στη νέα της καμπάνια, η MISKO εμπνέεται από τις μικρές στιγμές της καθημερινότητας όπου οι άνθρωποι, παρά τις διαφορές τους, βρίσκουν τρόπους να συνδεθούν γύρω από ένα πιάτο ζυμαρικών. Ένα δέσιμο που γίνεται και τίτλος της: «Όλη η νοστιμιά είναι στο δέσιμο»