Με μια βόμβα στα χέρια πήγε το πρωί του Σαββάτου σε αστυνομικό τμήμα στη Λευκωσία ένα ζευγάρι ηλικιωμένων, χωρίς ωστόσο να γνωρίζει τι ακριβώς ήταν. Από τύχη μάλιστα δεν θρηνήσαμε θύματα, γιατί δεν εξερράγησαν τα εκρηκτικά που ήταν μεγάλης ισχύος.
Ανέφεραν στους αστυνομικούς ότι είχαν βρει ένα παράξενο αντικείμενο πάνω στο καπό του αυτοκινήτου που συνήθως οδηγούσε ο 35χρονος εγγονός τους.
Οι αστυνομικοί αντιλήφθηκαν πως επρόκειτο για αυτοσχέδια βόμβα με εκρηκτική ύλη υψηλής ισχύος και κάλεσαν πυροτεχνουργό ο οποίος την απενεργοποίησε.
Η βόμβα είχε τοποθετηθεί πάνω στο αυτοκίνητο αλλά δεν είχε εκραγεί λόγω κάποια αστοχίας στον πυροκροτητή.
Η αστυνομία διεξάγει έρευνες για εντοπισμό των δραστών έχοντας κάποιες ενδείξεις για εμπλοκή εμπόρων ναρκωτικών.
Το ξεχωριστό Open Day που θα γίνει το Σάββατο 25 Απριλίου 2026 αντλεί έμπνευση από σημαντικούς εφευρέτες και επιστήμονες, παρακινώντας τα παιδιά να ενεργοποιήσουν τη σκέψη, τη φαντασία και τη δημιουργικότητά τους.
Κάποια πράγματα τα θεωρούμε δεδομένα. Ένα προϊόν προσωπικής υγιεινής, μια μικρή πράξη φροντίδας, μια συνήθεια που επαναλαμβάνεται. Πίσω από αυτές τις στιγμές, υπάρχουν επιλογές που καθορίζουν το πώς μια εταιρεία βλέπει τον ρόλο της. Και για τη ΜΕΓΑ, η φροντίδα δεν σταματά στο προϊόν, συνεχίζεται όπου υπάρχει ανάγκη.