Άργος: Βίαιος και με σκοτεινό παρελθόν ο άνδρας που χτύπησε τη γυναίκα του με σίδερο και την περιέλουσε με χλωρίνη
Άτομα από το συγγενικό περιβάλλον του δράστη επισημαίνουν πως ο ίδιος είχε μεγαλώσει πλάι σε έναν κακοποιητικό πατέρα ο οποίος χτυπούσε τη γυναίκα και τα παιδιά του
Πρώην χρήστης ναρκωτικών, ο οποίος είχε μεγαλώσει σε ένα κακοποιητικό περιβάλλον, φέρεται πως είναι ο 34χρονος ο οποίος τα ξημερώματα της Παρασκευής ξυλοκόπησε με ένα σίδερο και στη συνέχεια περιέλουσε με χλωρίνη την 32χρονη σύζυγό του μέσα στο σπίτι τους, στο Άργος.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 34χρονος, ο οποίος συνελήφθη το ίδιο μεσημέρι από Αστυνομικούς του Τμήματος Τρίπολης μετά από μήνυση που υπέβαλε σε βάρος του το θύμα για ενδοοικογενειακή βία, ήταν επί χρόνια χρήστης ναρκωτικών και είχε μπει σε προγράμμα αποτοξίνωσης στο εξωτερικό.
Μόλις επέστρεψε, γνωρίστηκε με την 32χρονη, η οποία κατάγεται από την Κορινθία, και αφού παντρεύτηκαν μετακόμισαν στο σπίτι του, στην Αργολίδα.
Ωστόσο, το τελευταίο διάστημα φαίνεται πως ο 34χρονος είχε ξεκινήσει και πάλι τη χρήση με αποτέλεσμα να γίνεται συχνά επιθετικός προς την 32χρονη.
Άτομα από το συγγενικό περιβάλλον του δράστη επισημαίνουν πως ο ίδιος είχε μεγαλώσει πλάι σε έναν κακοποιητικό πατέρα ο οποίος χτυπούσε τη γυναίκα και τα παιδιά του.
Κάτι παρόμοιο συνέβη το βράδυ της Πέμπτης όταν ο καβγάς ανάμεσα στο ζευγάρι ξέφυγε με τον 34χρονο να ξυλοφορτώνει την 32χρονη με το σίδερο και στη συνέχεια να τη λούζει με τη χλωρίνη.
Το ξεχωριστό Open Day που θα γίνει το Σάββατο 25 Απριλίου 2026 αντλεί έμπνευση από σημαντικούς εφευρέτες και επιστήμονες, παρακινώντας τα παιδιά να ενεργοποιήσουν τη σκέψη, τη φαντασία και τη δημιουργικότητά τους.
Κάποια πράγματα τα θεωρούμε δεδομένα. Ένα προϊόν προσωπικής υγιεινής, μια μικρή πράξη φροντίδας, μια συνήθεια που επαναλαμβάνεται. Πίσω από αυτές τις στιγμές, υπάρχουν επιλογές που καθορίζουν το πώς μια εταιρεία βλέπει τον ρόλο της. Και για τη ΜΕΓΑ, η φροντίδα δεν σταματά στο προϊόν, συνεχίζεται όπου υπάρχει ανάγκη.