Βόνιτσα: Αλβανός συνελήφθη με μεγάλο ποσό από διακίνηση κοκαΐνης

Βόνιτσα: Αλβανός συνελήφθη με μεγάλο ποσό από διακίνηση κοκαΐνης

Οι αστυνομικοί βρήκαν 32,8 γραμμάρια κοκαΐνης, μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης και μια ζυγαριά ακριβείας και πέρασαν χειροπέδες στον αλλοδαπό,

sillipsi
Στο πλαίσιο της διερεύνησης πληροφοριών για διακίνηση ναρκωτικών από ένα νεαρό Αλβανό, διενεργήθηκε από τους αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου αιφνιδιαστική έρευνα στο σπίτι όπου κατοικεί σε περιοχή του Ακτίου Βόνιτσας, το μεσημέρι της Παρασκευής.

Οι αστυνομικοί βρήκαν 32,8 γραμμάρια κοκαΐνης, μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης και μια ζυγαριά ακριβείας και πέρασαν χειροπέδες στον αλλοδαπό, στην κατοχή του οποίου και στο σπίτι του κατέσχεσαν και μετρητά ύψους 6.280 ευρώ και τρία κινητά τηλέφωνα. Σε βάρος του δράστη σχηματίστηκε δικογραφία για διακίνηση ναρκωτικών σε βαθμό κακουργήματος και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λευκάδας.

Συνέλαβαν διακινητές ηρωίνης
Ο δειγματοληπτικός έλεγχος που έκαναν οι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. σε δύο Έλληνες ηλικίας 20 και 43 χρόνων στο Άργος, αποκάλυψε ότι είχαν σκοπό να διακινήσουν μέρα- μεσημέρι ηρωίνη και ναρκωτικά χάπια σε χρήστες ναρκωτικών της περιοχής κι έτσι συνελήφθησαν.

Στην κατοχή των δυο ανδρών βρέθηκαν συσκευασίες με ποσότητες ηρωίνης συνολικού βάρους 20,81 γραμμαρίων, καθώς και 38 ναρκωτικά χάπια τα οποία κατασχέθηκαν και προσήχθησαν για προανάκριση στην Ασφάλεια, όπου σχηματίστηκε σε βάρος τους δικογραφία για διακίνηση ναρκωτικών από κοινού και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου.

Ειδήσεις σήμερα:

Υπόθεση revenge porn στη Θεσσαλονίκη: Διακινούσε ακατάλληλα βίντεο και φωτογραφίες της πρώην ερωμένης του


Αυτό είναι το διαμέρισμα που «έκλεισε» και αγοράζει ο Στέφανος Κασσελάκης στο Κολωνάκι


Μητσοτάκης: Η αλήθεια για τα Τέμπη θα καταδειχθεί από τη Δικαιοσύνη, δεν θα μείνει καμία σκιά
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης