Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγίου Νικολάου προκειμένου να βρεθούν οι δράστες μιας κλοπής που καταγράφηκε από αποθήκη λαδιού στα Μέσα Λακώνια.
Σύμφωνα με την καταγγελία που έκαναν από κοινού στην αστυνομία ένας άντρας 78 ετών και μία γυναίκα 80 ετών, άγνωστά άτομα παραβίασαν την πόρτα αποθήκης που ανήκει στην 80χρονη και αφαίρεσαν ποσότητα ελαιολάδου βάρους 544 κιλών.
Η κλοπή σύμφωνα με τους παθόντες εκτιμάται ότι έγινε από τις 28 Ιανουαρίου μέχρι και χθες.
Η εκτιμώμενη αξία του ελαιολάδου ανέρχεται στις 4.500 ευρώ.
Τα Estates Costa Lazaridi απέκτησαν την πρώτη πιστοποίηση Αναγεννητικής Αμπελοκαλλιέργειας στη χώρα, ανοίγοντας έναν νέο δρόμο βιωσιμότητας για το ελληνικό κρασί
Η βιώσιμη ανάπτυξη αποτελεί θεμέλιο της στρατηγικής του Ομίλου ΔΕΗ. Σε ένα ενεργειακό περιβάλλον που μετασχηματίζεται με ταχύτητα, η υπεύθυνη διαχείριση των φυσικών πόρων και η ενσωμάτωση αρχών κυκλικής οικονομίας αποτελούν βασικές προϋποθέσεις για ένα βιώσιμο ενεργειακό σύστημα.