Να παρουσιάσει τα αφύσικα ως φυσιολογικά προσπάθησε ο «δράκος» των Εξαρχείων μιλώντας στους αστυνομικούς μετά τη σύλληψή του.
Ειδικότερα, καλά ενημερωμένες πηγές, ανέφεραν στο protothema.gr πως όταν οι αστυνομικοί τον ρώτησαν γιατί έκανε τις επιθέσεις, ο 23χρονος απάντησε ότι απλά… ήθελε να πάει με γυναίκα. «Ήθελα να πάω με γυναίκα. Και από τη φυλακή να βγω πάλι θα θέλω να πάω με γυναίκα» φέρεται να ισχυρίστηκε κυνικά.
Σε βάρος του 23χρονου ασκήθηκε ποινική δίωξη για βιασμό και για απόπειρα σε βάρος ανηλίκου και μη, κατά συρροή, και για γενετήσιες πράξεις με ανήλικο. Πρόκειται για κατηγορίες που είναι σε βαθμό κακουργήματος.
Ακόμη, του ασκήθηκε ποινική δίωξη και για τα πλημμελήματα της απλής σωματικής βλάβης και της απειλής. Μετά την άσκηση της δίωξης, ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε σε ανακριτή από τον οποίο έλαβε προθεσμία να απολογηθεί την ερχόμενη Παρασκευή.
Το Πανεπιστήμιο Keele παρουσιάζει τη νέα επιστημονική ημερίδα του θεσμού Reflections, με τίτλο «Από το Έγκλημα στο Δικαστήριο: Η Επιστήμη στην Υπηρεσία της Δικαιοσύνης»
Οι «Ημέρες ART/ TECH by COSMOTE TELEKOM» στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, με δωρεάν είσοδο και δράσεις για όλους, είναι μια γιορτή τέχνης και τεχνολογίας που προσφέρει σε μικρούς και μεγάλους τη δυνατότητα να συνδημιουργήσουν και να πειραματιστούν μέσα από μία σειρά καινοτόμων διαδραστικών εμπειριών