Αττική Οδός: Κλείνουν λόγω εργασιών οι είσοδοι προς Ελευσίνα στον κόμβο Μεταμόρφωσης
Οι είσοδοι της Αττικής Οδού θα μείνουν κλειστές από τις 10 το βράδυ της Τρίτης ως τις 6 το πρωί της Τετάρτης
Κλειστές λόγω προγραμματισμένων εργασιών βαριάς συντήρησης του οδοστρώματος θα παραμείνουν από τις 22:00 το βράδυ της Τρίτης 21 Νοεμβρίου έως τις 06:00 το πρωί της Τετάρτης 22 του μηνός οι είσοδοι της Αττικής Οδού από Λαμία στο ρεύμα προς Ελευσίνα και από Πειραιά στο ρεύμα προς Ελευσίνα, στον κόμβο Μεταμόρφωσης (Κόμβος 8).
Κατά τη διάρκεια των παραπάνω αποκλεισμών, οι οδηγοί μπορούν εναλλακτικά να εισέλθουν στην Αττική Οδό από την είσοδο του κόμβου Μεταμόρφωσης προς Αεροδρόμιο, να κινηθούν ευθεία στην κατεύθυνση προς Αεροδρόμιο, να εξέλθουν στην επόμενη έξοδο της Λ. Ηρακλείου (έξοδος 9), να αναστρέψουν και να επανεισέλθουν στην Αττική Οδό στην κατεύθυνση προς Ελευσίνα, άνευ δεύτερης καταβολής διοδίων.
Η διεθνής διάκριση iF Design Award 2024 για το ελαστικό ECSTA PS71 EV, επιβεβαιώνει τη δέσμευση της εταιρείας για λύσεις υψηλών προδιαγραφών και κορυφαίας συμπεριφοράς στον δρόμο.
Banana breads, σκανδιναβικά σέμλα με σαντιγί, cinnamon rolls, κρουασάν gianduja, brownies με αλμυρή καραμέλα και πολλές ακόμη high-quality επιλογές από τα premium bakeries της πόλης
Με λύσεις που περιλαμβάνουν GPS Plotter, βυθόμετρα, όργανα, αυτόματο πιλότο, ηχοσυστήματα, VHF, κάμερες, ραντάρ και πολλά ακόμα, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε σκάφους.