Κύπρος: Ένας νεκρός από πυροβολισμούς - Οι δράστες έκαψαν το όχημα που επέβαιναν
Το θύμα φέρεται να βρισκόταν εντός του οχήματός του όταν δέχθηκε πυροβολισμούς από όχημα που τον πλησίασε
Μανώλης Καλατζής
Δύο άγνωστοι κουκουλοφόροι δολοφόνησαν σήμερα το πρωί τον 55χρονο Θανάση Καλογερόπουλο, ενώ αυτός επιχειρούσε να κατέβει από το αυτοκίνητο του σε χώρο στάθμευσης κοντά στη παραλία Γερμασόγειας στη Λεμεσό.
Οι δράστες είχαν στήσει ενέδρα και ανέμεναν τον Καλογερόπουλο ο οποίος συνήθιζε να πηγαίνει κάθε πρωί για μπάνιο στη συγκεκριμένη παραλία χωρίς να λαμβάνει μέτρα αυτοπροστασίας παρά το ότι ήταν γνωστό ότι αποτελούσε στόχο.
Αρχικά ο πρώτος δράστης πυροβόλησε τον Καλογερόπουλο, ο οποίος τραυματίστηκε και προσπάθησε να διαφύγει με το αυτοκίνητο. Ακολούθησε ο δεύτερος δράστης ο οποίος τον γαζωσε με αυτόματο. Το αυτοκίνητο κινήθηκε για λίγα μέτρα και σταμάτησε σε περιτοίχισμα στο χώρο στάθμευσης. Οι δράστες βέβαιοι ότι σκότωσαν τον Καλογερόπουλο έφυγαν με αυτοκίνητο. Λίγο αργότερα το αυτοκίνητό τους βρέθηκε να φλέγεται σε χωράφι και στο εσωτερικό του ήταν και τα δύο όπλα του εγκλήματος.
Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η δολοφονία διαπράχθηκε στις 8 το πρωί σε σημείο που υπήρχαν πολλοί πολίτες, μεταξύ των οποίων και συγγενείς του θύματος.
Το θύμα απασχόλησε πολλές φορές την αστυνομία για υποθέσεις που σχετίζονταν με ναρκωτικά και εικάζεται πως η δολοφονία είναι ξεκαθάρισμα λογαριασμών.
Η διεθνής διάκριση iF Design Award 2024 για το ελαστικό ECSTA PS71 EV, επιβεβαιώνει τη δέσμευση της εταιρείας για λύσεις υψηλών προδιαγραφών και κορυφαίας συμπεριφοράς στον δρόμο.
Banana breads, σκανδιναβικά σέμλα με σαντιγί, cinnamon rolls, κρουασάν gianduja, brownies με αλμυρή καραμέλα και πολλές ακόμη high-quality επιλογές από τα premium bakeries της πόλης
Με λύσεις που περιλαμβάνουν GPS Plotter, βυθόμετρα, όργανα, αυτόματο πιλότο, ηχοσυστήματα, VHF, κάμερες, ραντάρ και πολλά ακόμα, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε σκάφους.