Σεισμός 3,2 Ρίχτερ στο Λαύριο έγινε αισθητός σε πολλές περιοχές της Αττικής
Είχε εστιακό βάθος 12 χλμ και ήταν ο μεγαλύτερος από ένα «σμήνος» πολύ μικρών δονήσεων που σημειώθηκαν χθες
Σεισμός 3,2 Ρίχτερ σημειώθηκε στις 17.46 την Παρασκευή στη θαλάσσια περιοχή στην Αγία Μαρίνα στο Λαύριο.
Ο σεισμός έγινε αισθητός σε αρκετές περιοχές της Αττικής.
Σύμφωνα με την αναθεωρημένη λύση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου το επίκεντρο του σεισμού εντοπίζεται 6 χλμ. βόρεια βορειοανατολικά Αγίας Μαρίνας με εστιακό βάθος 12 χλμ.
Σημειώνεται ότι από χθες στην ίδια περιοχή έχουν σημειωθεί άλλοι οκτώ σεισμοί έντασης από 1,3 έως 3 Ρίχτερ.
Η Novibet διαμορφώνει ένα σύγχρονο εργασιακό περιβάλλον με διεθνή χαρακτηριστικά, επενδύοντας στην τεχνολογία, την εταιρική κουλτούρα και την επαγγελματική εξέλιξη των ανθρώπων της.
Στα φετινά 2026 Zero Waste HoReCa Awards, που υποστηρίζονται από το The Coca-Cola Foundation και αναδεικνύουν επιχειρήσεις που έχουν κάνει πράξη το βιώσιμο και υπεύθυνο επιχειρείν στους κλάδους της Φιλοξενίας και της Καφεστίασης.
Η νέα σχεδίαση, η εξελιγμένη πλατφόρμα, ο υβριδικός κινητήρας, οι κορυφαίες αναρτήσεις και τα εξελιγμένα συστήματα ασφάλειας του νέου T-Roc καθιστούν το νέο μοντέλο της Volkswagen μια ολοκληρωμένη πρόταση για τον σύγχρονο τρόπο ζωής.