Ένταση επικρατεί αυτή την ώρα στα δικαστήρια της Ευελπίδων, όπου βρίσκονται οι πρώτοι 30 κατηγορούμενοι για την φονική επίθεση από την οποία επήλθε η δολοφονία του Μιχάλη Κατσουρή στη Νέα Φιλαδέλφεια.
Οι κατηγορούμενοι οδηγήθηκαν ενώπιον των τριών ανακριτών προκειμένου να απολογηθούν. Υπενθυμίζεται πως για την υπόθεση έχουν απαγγελθεί τις τέσσερις κακουργηματικές κατηγορίες και επτά πλημμεληματικές.
Τα μέτρα και σήμερα στα δικαστήρια είναι δρακόντεια, δύο διμοιρίες των ΜΑΤ βρίσκονται εντός των δικαστηρίων ενώ οι κατηγορούμενοι οδηγήθηκαν στα δικαστήρια με δύο μπλε κλούβες της αστυνομίας. Από τις 12:30 περίπου, οπαδοί της ΑΕΚ έχουν συγκεντρωθεί στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων μετά από το χθεσινό κάλεσμα των οργανωμένων, πριν την κηδεία του 29χρονου που θα τελεστεί στις 17:00 στην Ελευσίνα.
Πριν λίγο δημιουργήθηκε ένταση με τους οπαδούς της Ένωσης να πετούν μπουκάλια και αντικείμενα προς την αστυνομία, αλλά και τους δημοσιογράφους που βρίσκονται συγκεντρωμένοι.
Οι «Ημέρες ART/ TECH by COSMOTE TELEKOM» στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, με δωρεάν είσοδο και δράσεις για όλους, είναι μια γιορτή τέχνης και τεχνολογίας που προσφέρει σε μικρούς και μεγάλους τη δυνατότητα να συνδημιουργήσουν και να πειραματιστούν μέσα από μία σειρά καινοτόμων διαδραστικών εμπειριών
Το Πανεπιστήμιο Keele παρουσιάζει τη νέα επιστημονική ημερίδα του θεσμού Reflections, με τίτλο «Από το Έγκλημα στο Δικαστήριο: Η Επιστήμη στην Υπηρεσία της Δικαιοσύνης»