Συναγερμός έχει σημάνει στην Καλαμπάκα καθώς νωρίτερα το μεσημέρι ένας άνδρας ηλικίας περίπου 60 ετών φέρεται να πυροβόλησε τον αδερφό του στο χωριό Διάβα, έπειτα από διαπληκτισμό.
Ο τραυματίας παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ενώ αυτόπτες μάρτυρες δήλωσαν ότι ο άνδρας που πυροβόλησε τον αδερφό του έσπευσε να εξαφανιστεί. Σύμφωνα με πληροφορίες ο άνδρας φέρεται να κατευθύνθηκε στα βουνά και έχει βρει καταφύγιο σε μαντρί. Η αστυνομία έχει ξεκινήσει επιχείρηση προκειμένου να τον συλλάβει.
Σε τριάντα χρόνια οι μηχανές θα σκέφτονται για μας, θα μας φέρνουν κοντά στους δικούς μας και θα μιλάνε όπως εμείς. Το μόνο που θα μένει «μοναδικό», γι’ αυτό θα είναι και ακριβό, θα είναι να ξέρεις πως απέναντί σου κάθεται, στ' αλήθεια, ένας άνθρωπος.