Ρέθυμνο: Την ώρα που πότιζε τα χασισόδεντρα έπιασαν τον καλλιεργητή

Ρέθυμνο: Την ώρα που πότιζε τα χασισόδεντρα έπιασαν τον καλλιεργητή

 Bρέθηκαν 49 δενδρύλλια κάνναβης ύψους ως και 1,50 μέτρου

XASISI
Αξιοποίησαν τα στοιχεία που είχαν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Ρεθύμνου και έστησαν ενέδρα σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο που εντόπισαν μέσα σε ένα χωράφι στην περιοχή Γάραζο του Δήμου Μυλοποτάμου, όπου καλλιεργούνταν δενδρύλλια κάνναβης.

Έτσι, έπιασαν στα πράσα τον καλλιεργητή την ώρα που πήγε να ποτίσει την χασισοφυτεία. Ο 30χρονος Έλληνας έφτασε στο χώρο της φυτείας με το αγροτικό του φορτηγάκι το πρωί της Τρίτης και, την στιγμή που άρχισε να ποτίζει τα χασισόδεντρα, επενέβησαν οι άνδρες της Δίωξης και του φόρεσαν χειροπέδες.

Στο σημείο βρέθηκαν 49 δενδρύλλια κάνναβης ύψους ως και 1,50 μέτρου, τα οποία ξεριζώθηκαν και κατασχέθηκαν μαζί με το αγροτικό και το κινητό τηλέφωνο του 30χρονου δράστη, που παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρεθύμνου κατηγορούμενος για καλλιέργεια ναρκωτικών.

Καλλιεργούσε χασισόδεντρα σε γλάστρες

Έπειτα από αξιολόγηση στοιχείων, οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών έκαναν έρευνα στο σπίτι ενός Έλληνα στο Βαθύ της Σάμου και βρήκαν τις γλάστρες στις οποίες καλλιεργούσε τρία δενδρύλλια κάνναβης ύψους 14 ως 93 εκατοστών. Στο σπίτι βρέθηκαν και τέσσερα γυάλινα βάζα που περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 73,2 γραμμαρίων. Όλα κατασχέθηκαν και συνελήφθη ο ένοικος, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σάμου.


Ειδήσεις σήμερα:

Πρώτη ματιά μέσα στον «υγρό τάφο» του Titan

Τα 7 μέτρα - «ανάσα» που εντάσσονται στο πρώτο οικονομικό νομοσχέδιο

Σπάνια εμφάνιση για την Έρικα Ελένιακ του «Baywatch» - Δείτε πώς είναι σήμερα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης