Όπως ανέφερε η Μάρζια Νεζάμι αυτό συνέβη το 2019 και για να έρθουν στην Ελλάδα αυτή και οι συνεπιβάτες του φουσκωτού πλήρωσαν από 1,800 δολάρια ο καθένας στους διακινητές, ενώ μαζί της βρισκόταν ο άνδρας της. Πλέον η γυναίκα βρίσκεται στη δομή φιλοξενίας του Σχιστού.
«Είμασταν 4 ώρες πάνω στη φουσκωτή βάρκα και παραλίγο να βουλιάξει γιατί είχαν μπει μέσα νερά. Οι Έλληνες λιμενικοί μας έσωσαν. Ήρθαμε το 2019 και πληρώσαμε 1800 ευρώ το άτομο. Ήμασταν 68 άτομα πάνω και ή βάρκα ήταν χαλασμένη και πολύ μικρή. Εάν δεν υπήρχε το ελληνικό Λιμενικό θα είχαμε πεθάνει», τόνισε χαρακτηριστικά η 27χρονη γυναίκα.
Οδηγός εκλογών 2023: Πώς ψηφίζω - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση
Εκλογές 2023:Όλες οι ειδήσεις για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση, τον προεκλογικό αγώνα των κομμάτων, τις δημοσκοπήσεις, τα αποτελέσματα των εκλογών, τα exit polls.
Τα Estates Costa Lazaridi απέκτησαν την πρώτη πιστοποίηση Αναγεννητικής Αμπελοκαλλιέργειας στη χώρα, ανοίγοντας έναν νέο δρόμο βιωσιμότητας για το ελληνικό κρασί
Η βιώσιμη ανάπτυξη αποτελεί θεμέλιο της στρατηγικής του Ομίλου ΔΕΗ. Σε ένα ενεργειακό περιβάλλον που μετασχηματίζεται με ταχύτητα, η υπεύθυνη διαχείριση των φυσικών πόρων και η ενσωμάτωση αρχών κυκλικής οικονομίας αποτελούν βασικές προϋποθέσεις για ένα βιώσιμο ενεργειακό σύστημα.