Σε ερωτήσεις των ακολούθων της στο Instagram απάντησε το απόγευμα της Πέμπτης (6/4) η Ιωάννα Παλιοσπύρου.
Η Ιωάννα αποκάλυψε το λόγο που έχει χαθεί τον τελευταίο καιρό αναφέροντας πως ακολούθησε μία δύσκολη ιατρική μέθοδο προκειμένου να αποκαταστήσει το δέρμα στον λαιμό της ενώ δημοσίευσε και φωτογραφία από την πλάτη της.
«Είμαι λίγο δύσκολα και περιορισμένη αυτή την περίοδο, ο λόγος το επόμενο story για να καταλάβετε τον λόγο. Όποιος είναι ευαίσθητος να κάνει skip» έγραψε σε Instagram story η Ιωάννα Παλιοσπύρου.
Δείτε τις αναρτήσεις της
Ενώ σε ένα δεύτερο εξήγησε: «Βλέπετε δύο διατατήρες στην πλάτη μου κάτω από το δέρμα μου. Τους τελευταίους κανά 2 μήνες είμαι έτσι. Είναι μία ιατρική μέθοδος για να αντικαταστήσω το δέρμα στο λαιμό μου, για να μπορώ να στρίβω το κεφάλι μου. Ξέρω είναι δύσκολο να το καταλάβετε...». Σε έναν μήνα θα αφαιρεθούν, πρόσθεσε.
Παράλληλα, όπως είπε στις αρχές Μαΐου έχει ένα ακόμα προγραμματισμένο χειρουργείο. «Μέχρι τότε κάνω διάφορες θεραπείες, υπερβαρικού οξυγόνου, prp, πηγαίνω στη γιατρό μου δύο φορές την εβδομάδα» πρόσθεσε.
Το Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος υπέβαλε επίσημα αίτηση για την ίδρυση του Deree University - Τι σημαίνει αυτό για τους υποψήφιους φοιτητές και φοιτήτριες που θέλουν ένα πτυχίο, το οποίο θα αναγνωρίζει επαγγελματικά και ακαδημαϊκά δικαιώματα στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
Στη νέα της καμπάνια, η MISKO εμπνέεται από τις μικρές στιγμές της καθημερινότητας όπου οι άνθρωποι, παρά τις διαφορές τους, βρίσκουν τρόπους να συνδεθούν γύρω από ένα πιάτο ζυμαρικών. Ένα δέσιμο που γίνεται και τίτλος της: «Όλη η νοστιμιά είναι στο δέσιμο»